Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tomata 2”, primii beneficiari
12.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 304

Sunt aproximativ două săptămâni de la startul celei de-a doua etape a Programului „Tomata”, iar din Olt, sute de fermieri au reușit să vândă producția. În curând, legumicultorii vor avea subvenția de 3.000 de euro în conturi, bani pe care îi vor reinvesti în micile afaceri, spun oltenii înscriși în program.


Începând cu 1 noiembrie, legumicultorii olteni care au optat pentru Programul „Tomata 2” sunt așteptați la sediul Direcției pentru Agricultură Olt pentru a primi subvenția. Ei trebuie să facă dovada vinderii a 2.000 de kilograme de tomate produse în spații protejate. Oltul are cei mai mulți beneficiari ai acestui program, iar până la această dată sute de olteni au depuse dosare pentru a primi banii.
Agricultorii sunt mulțumiți de veniturile obținute în acest an agricol, iar cu ajutorul subvențiilor speră să-și poată dezvolta mica afacere.
Pentru a fi eligibili, fermierii trebuie să valorifice tomatele până pe data de 20 decembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020