Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii olteni „vedete” la Ziua Recoltei
09.10.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 355

Reprezentanții fermierilor olteni au fost astăzi „vedete” la Ziua recoltei, care a avut loc în Capitală. Tineri cu iniţiativă, au reuşit să se asocieze şi să vândă legume la preţuri bune. Acum, sunt un exemplu pentru toţi ceilalţi, iar povestea lor de succes s-a făcut auzită la marele eveniment.


Gabriel Dănciulescu şi Ionuţ Radu sunt tinerii care au pus pe picioare cooperativa agricolă din Vădăstriţa şi au demonstrat deja că agricultura organizată e profitabilă. Astăzi, în aula mare Romexpo, au vorbit despre ferme lor şi despre planurile de a ajunge cu legumele olteneşti în marile magazine.

500 de agricultori din judeţ au fost astăzi la Bucureşti, la Ziua Recoltei. Alături de ei a fost şi colega noastră Simona Andrei, care a stat de vorbă cu fermierii, dar şi cu oficialii din Agricultură. Toate detaliile evenimentului le puteţi urmări în ediţia de mâine a Ştirilor Olt TV.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.
16 Oct 2019