Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii, față în față cu oficialii din Agricultură
08.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Peste 500 de legumicultori olteni vor participa la „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, eveniment desfășurat la București. Agricultorii își vor prezenta legume din producțiile proprii, iar o parte dintre ei vor avea posibilitate să-și valorifice din marfa proaspătă. De asemenea, participanții vor avea ocazia să afle de la reprezentanții din Agricultură despre noile programe guvernamentale.


Un eveniment extrem de important pentru agricultura românească se desfășoară mâine, la Romexpo. În contextul „Zilei naționale a produselor agroalimentare românești”, legumicultori din toată țară vor putea să participe la o dezbatere, în cadrul căreia oficialii din Agricultură vor răspunde întrebărilor acestora. Județul nostru va fi reprezentat de sute de fermieri
O parte dintre legumicultorii olteni care vor participa la acest eveniment vor avea posibilitate să-și valorifice munca de peste an. Mulți dintre ei și-au pregătit un stoc considerabil de legume proaspete și sănătoase.
De asemenea, începând de mâine și până duminică, în curtea Ministerului Agriculturii va avea loc o expoziție cu vânzare, de unde se vor putea achiziționa produse atestate tradițional sau certificate ecologic, din toate zonele țării. Buna dispoziție din cadrul târgului va fi asigurată de dansatori și soliști vocali renumiți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE