Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pornesc sistemele de irigații la Caracal
11.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 121

Reabilitat recent cu fonduri guvernamentale, cel mai mare sistem de irigații din județ, terasa Caracal, va fi pus în funcțiune anul acesta. Lucrările planificate pentru prima parte a proiectului s-au încheiat, însă furnizorul de electricitate întârzie branșarea la rețea. Anul viitor, lucrările vor continua, până la modernizarea întregii stații.


Proiectul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare prin care se repun în funcțiune sisteme de irigații din zona Caracalului se apropie de final. Terasa Caracal, o amenajare care poate asigura apă pentru irigarea unui număr de 60.000 de hectare ar putea porni în această toamnă. Prima etapă de retehnologizare s-a încheiat.
Contractul de reabilitare pentru terasa Caracal a fost semnat în 2016 şi este valabil până în 2020, având o valoare de 18 milioane de lei.
Anul acesta, ANIF a pornit în Olt sistemele de irigaţii de la Bucşani- Cioroiu, din Luca Dunării şi de la Drăgăneşti Olt, toate retehnologizate în ultimii ani. În modernizare se află în această perioadă şi staţia principală din amenajarea Terasa Corabia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020