Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Roșii oltenești, în galantarele supermarketurilor
13.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 295

Asocierea legumicultorilor olteni a început să dea roade. Zeci de tone de tomate, produse din legumicultori care fac parte din cooperativele agricole Vădastra și Urzica, au ajuns deja în supermarketuri din țară. Prețul primit pentru legumele comercializate este de trei ori mai mare decât cel oferit pe piața neagră, spune consilierul Ministrului Agriculturii, Florin Ciobanu.


Tomatele oltenești se găsesc din ce în ce mai des pe rafturile marilor supermarketuri din țară. La un an de la înființare, două dintre cooperativele agricole din Olt livrează deja legumele către aceste magazine.
Ambalarea și transportul legumelor cad în sarcina legumicultorilor olteni.
Zeci de tone de tomate au fost livrate până la această dată către acest lanț de magazine. În următoarea perioadă și cei 27 de fermieri din bazinul legumicol Strejești, Pleșoiu Grădinari, care fac parte din proiectul pilot al Ministerului Agriculturii vor începe să vă vândă legumele în supermarketuri.
Tomate, ardei kapia și ardei gogoșar oltenești se vor găsi din plin pe rafturile acestor magazine.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019