Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Primii bani pe tomate
05.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 209

Peste trei milioane de lei au intrat deja în contul fermierilor olteni declarați eligibili în „Programul tomata”. În perioada imediat următoare, încă o mie de agricultori care au făcut dovada comercializării roșiilor, vor primi subvenția de 3.000 de euro. 15 iunie este ultima zi în care legumicultorii pot să-și valorifice marfa.


Au început plățile destinate beneficiarilor „Programului de sprijin pentru tomate în spații protejate”, în Olt. Zilnic, pe holurile Direcției Agricole sunt sute de legumicultori care vin să-și depună dosarul cu documentele justificative care atestă vânzarea celor două tone de tomate. Până la această dată, câteva sute de olteni au intrat în posesia subvenției.
Dacă inițial, în acest program, la nivelul județului Olt s-au înscris 5.250 de fermieri, în urma verificărilor realizate de inspectorii Direcției Agricole Olt, 440 dintre aceștia nu au respectat condițiile de eligibilitate.
În câteva zile, reprezentanții Direcției vor solicita bani pentru încă o mie de fermieri care au depus documentele justificative. Până la ora actuală, din cei 4.810 legumicultori eligibili, mai mult de 3.100 au făcut dovada vânzării cantităților de tomate impuse de programul de sprijin.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE