Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii, la zi cu noutățile din agricultură
29.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Sute de fermieri din zona Olteniei au participat la un simpozion în cadrul căruia s-au pus la punct cu ultimele soluții pentru reducerea efectelor produse de schimbările climatice. Fermierii au învățat de la specialiști cum să obțină producții mai bune pe baza ultimelor noutăți în domeniu. Aceste întâlniri, organizate de firmele furnizate de semințe și tratamente pentru culturi, sunt extrem de apreciate de agricultori.


Fermierii din Olt, dar și din județele limitrofe au aflat, în cadrul unui simpozion, ultimele noutăți în materie de protejare a culturilor de cereale. Informațiile au fost interesante, iar întâlnirea considerată utilă de participanți.
Întâlnirea, găzduită de Stațiunea de Cercetare Agricolă din Caracal, a fost apreciată și de specialiști. Ei consideră că fermierii au nevoie de ajutor și soluții concrete.
Stațiunea de Cercetare Agricolă de la Caracal vine periodic în sprijinul fermierilor din zonă cu informații și soluții la problemele întâmpinate în cultura cerealelor, prin astfel de acțiuni. Acestea se desfășoară în perioada în care munca în agricultură nu mai este presantă, iar fermierii pot lua parte la astfel de seminarii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE