Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se depun cereri pentru motorina subvenționată
07.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 76

Fermierii olteni care utilizează motorină subvenționată și nu s-au încadrat în termenul inițial impus de stat, pot depune în continuare solicitări. Ei pot cere această subvenție în orice perioadă, chiar și pentru combustibilul folosit în prima parte a anului. Pentru primul trimestru, doar jumătatea din potențialii beneficiari au cerut rambursarea ajutorului.


Și anul acesta, fermierii olteni pot beneficia de subvenția pe motorină. Pot primi acest drept toți agricultorii care au primit acord din parte Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt. La nivelul județului nostru sunt 1.100 de olteni care au depus cereri de finanțare. Pentru primul trimestru agricol, doar jumătatea au solicitat acest drept.
Agricultorii pot solicita în continuare subvenția pentru motorină, spun reprezentanții APIA Olt.
Sumele de bani reprezentând rambursarea ajutorului de la stat pentru primul trimestru al anului vor intra în contul fermierilor până la sfârșitul lunii iulie. APIA decontează o anumită cantitate de motorină pe hectar, în funcție de culturile agricole. Cea mai mare cantitate de combustibil este utilizată pentru suprafețele cultivate cu cereale. Pentru acestea, statul oferă contravaloarea a 78 de litri la hectar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019