Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A doua livrare de purcei gratis, în Olt
06.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 941

Continuă campania de livrare a purceilor în județul Olt. Încă trei fermieri care s-au înscris în Programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele românești Bazna și Mangalița au intrat în posesia animalelor. 22 de suine dintr-o fermă din Olt au ajuns în gospodăriilor crescătorilor din Găneasa și Cungrea.


 Programul aprobat din acest an pentru crescătorii de porci se dovedește a fi de succes în județul Olt. Sute de fermieri au solicitat ajutorul de minimis de la stat, concretizat prin purcei din rasele Bazna și Mangalița. Beneficiarii trebuie să livreze către un abator autorizat cel puțin jumătate din porcii primiți, la o greutate în viu de minimum 130 de kilograme. După ce, în luna mai, primii fermieri din Olt au intrat în posesia a 22 de purcei, astăzi a avut loc o nouă livrare.
Cristian și Ramona sunt doi tineri care s-au înscris în program și care au intrat în posesia purceilor de rasă.
A fost prima livrare de la un furnizor din Olt. Fermierul Nicolae Ciobanu crește astfel de rase de peste 13 ani, iar acum
s-a hotărât să încheie contracte cu reprezentanții Direcției Agricole, chiar dacă pe piața liberă i se oferă un preț mai bun.
Nicolae Ciobanu și-a propus pentru acest an să livreze aproximativ 80 de purcei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE