Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii
03.12.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2052

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.


 Moș Nicolae a trecut și anul acesta pe la copiii slătineni. Ajutat de o echipă de spiriduși de la Primăria municipiului Slatina, Moșul a ajuns cu desaga încărcată la micuții de la creșele și grădinițele din oraș, pentru a le lăsa cadouri. Peste 2.400 de copii s-au bucurat de pachetele cu daruri dulci.
Ca răsplată, micuții preșcolari au pregătit o serie de activități pentru Moș Nicolae, dar vor avea surprize și pentru Moș Crăciun.
Bugetul alocat anul acesta de Primăria municipiului Slatina pentru cadourile micuților este de 80.000 de lei. Reprezentanții municipalității spun că vor continua, an de an, „Povestea lui Moș Nicolae”. Vor rămâne spiridușii lui, pentru a-i bucura pe micuții preșcolari și a le aduce aproape spiritul Sărbătorilor de Iarnă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE