Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│30 de localități cu restricții anti-COVID
18.10.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 422

Numărul localităților din Olt unde valoarea incidenței COVID-19 a trecut de 7,5 cazuri la mia de locuitori, a ajuns la 18, iar alte 12 au depășit pragul de 6 la mie. Tot astăzi s-a atins și un nou record al valului IV. Toate localitățile din județ au cel puțin un caz pozitiv de COVID-19.


 Județul Olt prinde din ce în ce mai mult nuanțe. Potrivit ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică, 18 localități se află, în acest moment, în așa-numitul scenariu „mov”, cu o rată de infectare de peste 7,5 cazuri la mia de locuitori și alte 12 în scenariul roșu, acolo unde sunt înregistrate peste 6 cazuri la mie.
Tot astăzi a fost atins un nou record negativ. Toate localitățile din județul Olt înregistrează, în acest moment, cel puțin un caz pozitiv de COVID-19.
Potrivit prefectului de Olt, în momentul în care rata de infectare nu scade după cele 14 zile de restricții, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va dispune prelungirea lor cu încă două săptămâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021