Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, în fața semaforului Covid
13.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 829

Județul Olt începe să fie colorat în scenarii. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a introdus, ieri, noi localități în scenariile galben și roșu. Astăzi, situația localităților cu o rată mare de incidență a cazurilor de COVID-19 a crescut, cinci localități înregistrând peste 3 cazuri la mia de locuitori.


 Semaforul scenariilor de funcționare a revenit în județul Olt. Și asta pentru că numărul localităților în care a fost depășit pragul de un caz la mia de locuitori este în continuă creștere.
În ședința de ieri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a hotărât ca, pe lângă localitatea Ianca, să fie introdusă în scenariul roșu și comuna Fărcașele, acolo unde rata de infectare a depășit 3 cazuri la mia de locuitori.
Potrivit ultimelor date publicate de cei de la DSP Olt, 25 de localități din județul Olt au depășit pragul de un caz la mia de locuitori, cinci dintre acestea aflându-se peste linia de 3 la mie. Asta înseamnă că, în perioada următoare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt va analiza situația și va decide dacă este necesară introducerea de noi restricții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE