Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se asfaltează barajul Slatina – Slătioara
08.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1158

Drumul care leagă Slatina de Slătioara va fi complet reabilitat și asfaltat. Asta înseamnă că eforturile depuse de administrațiile locale și Consiliul Județean Olt de a oferi o rută viabilă de ocolire a Podului Olt încep să prindă contur. Termenul de execuție a lucrărilor de asfaltare pe întregul segment de baraj este sfârșitul acestei luni.


 Unul din obiectivele de mare importanță ale Primăriei Slatina a fost reabilitarea și asfaltarea completă a străzii Basarabilor, de la intersecția care duce către Mănăstirea Clocociov și până la limita cu localitatea Slătioara. Ruta a devenit o alternativă bună de ocolire a Podului Olt, cu atât mai mult cu cât urmează reconsolidarea acestuia.
În acest week-end au început lucrările de asfaltare și pe celălalt tronson al drumului care leagă cele două localități. Primarul comunei Slătioara spune că întreaga porțiune va fi dată în folosință la sfârșitul acestei luni.
Ținând cont de traficul intens cu care se confruntă orașul în această perioadă, Slatina are nevoie de o șosea care să fluidizeze circulația. Astfel, cu acest sector de drum asfaltat în totalitate, ruta de ocolire a Podului Olt va fi mult mai ofertantă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE