Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Treceri de pietoni desființate
30.03.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2379

Se desființează unele treceri de pietoni din Slatina, după ce, în urma unui studiu de trafic, a reieșit că acestea mai mult încurcă circulația mașinilor, decât să o fluidizeze. Astfel, autoritățile au luat decizia ca numite treceri, cum sunt cele apropiate una de cealaltă, sau chiar în zona intersecțiilor, să dispară pur și simplu.


Dispar unele treceri de pietoni din Slatina. Este vorba de cele aflate foarte aproape una de cealaltă sau la câțiva metri de intersecții și care îngreunează circulația, mai ales în orele de vârf. Decizia a fost luată de reprezentanți ai Primăriei municipiului Slatina și cei ai Poliției Rutiere, în urma unui studiu de trafic.

Astfel, prin desființarea acestor treceri de pietoni, circulația va fi fluidizată și traficul va deveni mai ușor și mai sigur. Șoferii spun că decizia este una foarte bună.

Pe lista autorităților sunt și alte treceri de pietoni care vor dispărea, iar în locul lor vor fi montate semafoare smart.
De asemenea, în apropierea străzii Drăgănești vor fi desființate alte două treceri, după sensul giratoriu, către zona industrială. Așadar, trecerile inutile vor dispărea în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE