Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Taxe și impozite │Cele mai mici încasări din ultimii 10 ani
18.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 273

2020 a fost anul cu cele mai mici încasări de taxe și impozite locale. Reprezentanții Direcției Economice Slatina pun această situație pe seama pandemiei de coronavirus și pe teama de infectare creată în rândul oamenilor. Pentru anul acesta, perspectivele sunt mult mai optimiste, mai ales că numărul celor care aleg își achite datoriile online s-a dublat.


Pandemia de coronavirus a lovit puternic toate domeniile de activitate și a schimbat radical modul nostru de viață. Efectele s-au resimțit puternic, chiar și în ceea ce privește colectarea de taxe și impozite locale. Anul trecut, doar aproximativ 85% dintre slătineni și-au achitat dările pe clădiri, terenuri sau mașini, fiind cel mai mic procent de încasare din ultimii zece ani.
Pentru anul 2021, perspectivele sunt mult mai optimiste. Potrivit reprezentanților direcției, slătinenii au început să devină prieteni ai internetului, astfel că, până la acest moment, numărul contribuabililor care au ales să își achite taxele și impozitele online s-a dublat.
Vestea bună pentru slătineni este că și în acest an Primăria Slatina oferă acele bonificații de 10% pentru persoanele fizice și 2% pentru persoanele juridice. Singura condiție pentru a beneficia de aceste reduceri este aceea ca oamenii să își achite integral taxele și impozitele până la data de 31 martie.
Toți cei care vor să își achite taxele și impozitele locale o pot face atât la ghișeele Direcției Economie Slatina, cât și online pe site-ul ghiseul.ro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE