Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În casă, mai devreme cu o oră
12.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 465

Din cauza creșterii alarmante a cazurilor de COVID-19, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit prelungirea stării de alertă în România, dar și introducerea de noi restricții. Astfel, începând de duminică, 14 martie, circulația va fi restrânsă începând cu ora 22. Măsura va fi în vigoare pentru 30 de zile.


 Numărul de noi infectări cu virusul SARS COV-2 în țară crește alarmant de la o zi la alta. În încercarea de a ține sub control noul val de infectări, autoritățile au stabilit să prelungească starea de alertă cu încă 30 de zile.
Una dintre noile măsuri care vor intra în vigoare începând de duminică face referire la circulația pe timpul nopții. Practic, oamenii nu vor mai avea voie să iasă din casă după ora 22 fără un motiv întemeiat și fără o declarație pe proprie răspundere.
De asemenea, în aceeași hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, s-a stabilit ca poliția locală să revină în coordonarea primăriilor, iar jandarmii să se reîntoarcă la paza obiectivelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE