Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În așteptarea noului buget
22.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 121

Noul buget pentru acest an se lasă așteptat, iar acest lucru a afectat deja administrațiile locale din județul Olt. Cu toate acestea, în ședința de astăzi a Consiliului Județean Olt s-a votat o procedură de estimare a bugetelor locale. Președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, atrage atenția că această procedură nu trebuie confundată cu adoptarea noilor bugete locale.


 Chiar dacă au apărut primele detalii legate de noul buget, acesta nu a fost încă adoptat. Până va fi votat în Parlament, consilierii județeni s-au întâlnit astăzi într-o ședință extraordinară pentru a vota estimările bugetare pe 2021 pentru fiecare localitate din județ. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, spune că această procedură este doar o formalitate și nu trebuie a fi confundată cu adoptarea bugetelor locale.
Mai mult decât atât, Marius Oprescu este de părere că bugetele primăriilor vor fi mai mici decât estimările făcute, întrucât alocările de bani de la Guvern din acest an vor fi mult mai mici decât cele din anul trecut.
Până când va fi aprobat noul buget național, administrațiile locale din județul Olt se văd neputincioase în a da curs unor noi proiecte de dezvoltare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021