Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcări de tip puzzle, la Slatina
16.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1038

Fără spații suficiente pentru amenajarea de noi parcări la sol, Primăria Municipiului Slatina a găsit o soluție inovativă. 500 de locuri noi de parcare în construcții modulare de tip puzzle, vor apărea, în curând, în zece puncte cheie ale orașului.


A găsi un loc de parcare în Slatina a devenit o adevărată aventură pentru șoferi. Fie că vorbim despre orele amiezii sau cele de seară, spațiile dintre blocuri sunt ocupate în totalitate. De aceea, Primăria Municipiului Slatina a găsit o soluție cu totul nouă: parcările modulare.
În urma studiilor făcute de specialiștii Primăriei Slatina, au fost identificate zece locuri din oraș în care pot fi construite parcări modulare, de tip puzzle.
Contractele au fost deja semnate, urmând ca, în perioada următoare, să se înceapă lucrările în toate zonele prevăzute în proiect. După ce vor fi amenajate și date în folosință, parcările vor fi închiriate prin licitație către toți slătinenii care vor să aibă un loc de parcare asigurat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021