Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primării cu bugete de austeritate în 2021
31.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1248

Administrațiile publice locale și județene așteaptă cu nerăbdare bugetul pregătit de actuala guvernare. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, se teme de faptul că noul buget va fi unul de austeritate, iar primăriile vor avea dificultăți mari în gestionarea sumelor de bani pe care ar urma să le primească.


Am intrat în a doua lună a anului 2021, iar calculele legate de bugete sunt la stadiul de previziuni. Președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, a declarat faptul că așteaptă cu interes noul buget, însă, este de părere că acesta va fi unul de austeritate.
Mai mult decât atât, președintele Consiliului Județean este de părere că nu va exista un echilibru în ceea ce privește împărțirea banilor pe județe.
Marius Oprescu atenționează că în cazul în care alocările bugetare pe 2021 vor fi mai mici, primăriile se vor descurca foarte greu cu gestionarea sumelor de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024