Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ștrandul din Progresul, între Primărie și Minister
28.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 655

În ședința de astăzi a Consiliului Local, unul dintre punctele aduse în discuție a făcut referire la fostul ștrand din cartierul Progresul. Ideea de reamenajare și modernizare a zonei este încă departe de realitate, întrucât terenul aparține în continuare Ministerului Tineretului și Sportului, iar autoritățile locale se văd neajutorate în fața unei astfel de situații.


Aflat într-o stare avansată de degradare, fostul ștrand din cartierul Progresul a devenit una dintre prioritățile administrației locale. Primăria a făcut toate demersurile necesare pentru a intra în posesia acestui teren, însă, totul este blocat la Ministerul Tineretului și Sportului. Practic, municipalitatea nu poate interveni în această zonă, deoarece suprafața fostului ștrand este în patrimoniul statului.

Modernizarea fostului ștrand din Progresul este un proiect ambițios și dorit, atât de primarul Emil Moț, dar și de locuitorii orașului. Aici vor fi amenajate mai multe spații de recreere, o zonă pentru role și biciclete, spații verzi și fântâni arteziene, dar și un amfiteatru în aer liber.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE