Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția și Primăria Slatina-pentru un trafic mai sigur
28.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 545

Au fost luate măsuri pe două străzi din Slatina pentru prevenirea accidentelor de circulație și a opririi neregulamentare a mașinilor. Poliția a solicitat primăriei montarea de limitatoare de viteză, respectiv stâlpișori de protecție, pentru ca șoferii să nu mai comită abateri în trafic. Acum, pietonii traversează strada mult mai în siguranță, iar circulația se desfășoară în cele mai bune condiții.


Pe strada Arcului din Slatina, pe această trecere de pietoni, au avut loc mai multe accidente de circulație. Chiar în urmă cu câteva zile, un tânăr a fost lovit de un autoturism al cărui șofer l-a observat prea târziu. Din fericire, accidentul nu a avut urmări grave. Pietonul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital. Reprezentanții Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Slatina spun că nu viteza este cauza, ci neacordarea de prioritate.
Probleme erau și pe strada Aleea Muncii din Slatina, unde mulți șoferi opreau mașina după bunul plac. Cum în zonă este și un supermarket, traficul era, practic, sufocat. De astăzi, au fost luate măsuri. Angajații de la DASIP au montat, la solicitarea poliției, elemente rutiere noi.
Oamenii legii recomandă pietonilor și șoferilor să fie foarte atenți în trafic, mai ales, în zona trecerilor de pietoni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE