Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Gala Laureaților” – retrospectiva 2020
18.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 293

Anul trecut, pe vremea aceasta, Slatina se pregătea să își premieze elitele. De la tinerii care fac roboți și până la cei care participă cu succes la concursuri naționale și internaționale, de la medici de succes și până la sportivi de performanță, cu toții sunt considerați emblemele orașului, iar Primăria Slatina a avut de fiecare dată grijă să își arate recunoștința. Astăzi, OLT Tv vă prezintă o retrospectivă a evenimentului devenit deja tradiție – „Gala Laureaților”.


Ne-aducem cu nostalgie aminte de perioada în care sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu” fremăta de energia și zâmbetele celor mai buni elevi, profesori și sportivi ai Slatinei. Astăzi, Primăria Municipiului Slatina se pregătește de organizarea celei de-a cincea ediții a „Galei Laureaților”, însă în condiții de pandemie. OLT Tv vă prezintă o retrospectivă a celor mai frumoase momente din cadrul celebrului eveniment organizat anul trecut.

În acest an, Primăria Slatina va marca împlinirea a 653 de ani de atestare documentară. „Gala Laureaților” va ajunge, astfel, la cea de-a cincea ediție. Din nou, vor fi premiați slătinenii de seamă care au avut realizări de excepție în diferite domenii de activitate. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul se va desfășura doar prin anunțarea premianților prin mijloace de comunicare la distanță, fără a mai exista o ceremonie. Vor fi premiați elevii, sportivii, profesorii și antrenorii care au realizat performanțe, dar și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE