Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Mobilizare pentru deszăpezire
10.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 355

Prima zăpadă din acest an i-a găsit pregătiți pe angajații Primăriei Slatina. Chiar dacă stratul de nea nu a fost unul consistent, firma contractată pentru deszăpezire a acționat prompt, astfel încât carosabilul să fie unul sigur pentru deplasare.


Prima zăpadă din acest an și-a făcut simțită prezența și la Slatina. Chiar dacă nu a nins cu fulgi mari, stratul de omăt a devenit vizibil atât pe carosabil, cât și pe trotuar. Angajații firmei de deszăpezire au ieșit cu mai multe utilaje pe străzi.
Potrivit reprezentanților societății contractate de Primăria Slatina, pentru această acțiune au fost mobilizați zeci de lucrători și utilaje.
Administrația municipiului Slatina este pregătită să facă față provocărilor sezonului rece. În stocuri există suficient material antiderapant. Cei de la Salubris și Dezvoltare Urbană au la dispoziție peste 1.000 tone de nisip, 900 tone de sare și 100 tone de clorură.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024