Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Gala Laureaților”, în condiții de pandemie
06.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 253

Primăria Municipiului Slatina va organiza și în acest an o nouă ediție a Galei Laureaților. Din cauza pandemiei de coronavirus, festivitatea de premiere nu va mai exista, iar câștigătorii vor fi anunțați prin diferite mijloace de comunicare la distanță.


Primăria Municipiului Slatina va marca în acest an împlinirea a 653 de ani de atestare documentară. „Gala Laureaților” va ajunge, astfel, la cea de-a cincea ediție. Din nou vor fi premiați slătinenii de seamă care au avut realizări de excepție în diferite domenii de activitate. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul se va desfășura doar prin anunțarea premianților prin mijloace de comunicare la distanță, fără a mai exista o ceremonie.
Potrivit reprezentanților municipalității, anunțarea câștigătorilor se va face în perioada 20-24 ianuarie, iar premiile în bani vor putea fi ridicate de la casieria Direcției Economice Slatina.
Și în acest an Primăria Slatina va premia elevii, sportivii, profesorii și antrenorii care au realizat performanțe, dar și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE