Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Supralărgirea străzii Pitești, o prioritate
29.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 5151

Anul 2021 va avea o nouă agendă de lucru pentru Primăria Municipiului Slatina. Una dintre prioritățile administrației locale pentru noul an face referire la supralărgirea în totalitate a străzii Pitești. Pe lângă fluidizarea traficului, noua investiție va oferi și o nouă variantă de intrare către cartierul Satu Nou.


Atragerea de investitori necesită o infrastructură dezvoltată și sigură. Pentru a da o nouă înfățișare intrării dinspre Valea Mare, în zona fabricii de aluminiu, Primăria Slatina își dorește supralărgirea integrală a străzii Pitești la 4 benzi de circulație. Momentan, proiectul se află la stadiul de analiză.
Proiectul de infrastructură al Primăriei Slatina ar urma să fluidizeze întreg traficul greu și ușor care vine dinspre Pitești. De asemenea, odată cu această investiție, și intrarea către cartierul Satul Nou va avea o nouă înfățișare.
Această investiție ar urma să vină în sprijinul celui mai mare proiect de infrastructură al Slatinei, mai exact, reabilitarea și modernizarea Variantei Oituz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE