Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Se reiau procedurile pentru centura mediană
28.12.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 6905

Centura mediană, cel mai ambițios proiect de infrastructură al administrației slătinene, este pe cale să devină o certitudine. Consilierii locali au aprobat astăzi în ședință extraordinară, o hotărâre prin care municipalitatea solicită Guvernului României trecerea a 81 de hectare de teren din administrarea Ministerului Mediului, în domeniul public al Slatinei.


Crearea unei șosele care să scoată întreg traficul greu din oraș este în continuare prioritatea administrației Moț. După ce proiectul a fost blocat de către judecătorii de la CCR care au stabilit că legea privind transferul unei suprafețe de teren în patrimoniul Primăriei Slatina este neconstituțională, reprezentanții administrației locale nu renunță la acest proiect vital pentru dezvoltarea orașului.
Primarul Slatinei este optimist și încrezător că proiectul centurii mediane va prinde contur cât mai curând.
Așadar, realizarea centurii mediane a Slatinei este acum prioritatea administrației locale. Cu o lățime de 10 metri și o lungime de 5,6 kilometri, drumul este, practic, varianta care ar lega cele două zone industriale și va scoate tot traficul greu din oraș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE