Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, alături de dascăli
23.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 13474

Primăria Municipiului Slatina este în continuare alături de elevi și de dascăli. Ultima investiție făcută acum, înainte de sărbătorile de iarnă, a fost făcută la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. Conducerea unității a achiziționat mai multe tablete grafice și laptopuri pentru tot personalul de aici.


Primăria Slatina încheie anul 2020 cu o investiție în educație. Este vorba de achiziționarea mai multor tablete grafice moderne și performante pentru toate cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”. De asemenea, conducerea școlii a cumpărat, din economiile bugetare de anul acesta, laptop-uri pentru personalul nedidactic al școlii.
Potrivit directorului unității de învățământ, anul 2020 a fost un an bun din punct de vedere al investițiilor și mulțumește Primăriei Slatina pentru tot ajutorul oferit.
Până când școlile se vor redeschide, activitatea cu elevii se va desfășura în mediul online. Teoretic, copiii sunt așteptați din nou în bănci, imediat după încheierea vacanței de iarnă, pe 11 ianuarie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE