Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│ Ieșirea către podul Olt, pe patru benzi
22.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 16200

Primele rezultate ale celui mai mare proiect de infrastructură a Slatinei, Varianta Oituz, încep să se vadă cu ochiul liber. Cele două ieșiri din oraș, cea către Pitești și cea către Craiova au fost reabilitate și asfaltate, iar traficul se desfășoară acum pe patru benzi moderne. Reprezentanții municipalității spun că din primăvară se vor începe lucrările și pe Strada Oituz.


Cel mai așteptat și important proiect pentru slătineni este, în continuare, reabilitarea Variantei Oituz. Lucrările pe Strada Pitești și pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu au început concomitent, iar rezultatele se pot observa cu ochiul liber. Ieșirea din oraș către Valea Mare a fost prima care a fost dată în folosință, fiind acum tranzitată în condiții normale de către șoferi. Recent, au fost încheiate și lucrările din zona stadionului „1 Mai”. În acest moment, conducătorii auto pot folosi toate cele patru benzi de circulație, fără nicio restricție.
Și în ceea ce privește strada Oituz, lucrurile merg în direcția potrivită. Până în acest moment, Primăria a încheiat toate demersurile legate de exproprierile din zonă, iar, în cel mai scurt timp posibil, acest tronson se va transforma într-un adevărat șantier.
Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale. Investiția totală depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE