Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Brâncoveni│Apă, canal și gaze naturale
01.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 649

Locuitorii din Brâncoveni vor avea, în curând, condiții de trai ca la oraș. Primarul comunei își dorește ca în acest mandat să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le are în agenda de lucru. Prioritățile administrației locale sunt cele legate de crearea rețelelor de apă, canal și gaze naturale.


În ultimii ani, la nivelul comunei Brâncoveni au fost implementate mai multe proiecte care au crescut nivelul de trai al oamenilor. Locuitorii au toate străzile asfaltate, au un dispensar modern, însă, le lipsesc rețelele de apă și canal. Potrivit primarului localității, proiectul este aproape de finalizare.
Un alt proiect de îmbunătățire a calității vieții oamenilor face referire la rețeaua de gaze naturale. Stadiul lucrărilor este unul incipient, realizându-se doar studiul de fezabilitate.
 Pe lângă toate aceste investiții, la Brâncoveni, va exista și un cămin cultural modern și multifuncțional. Potrivit edilului comunei, noul centru va avea un design inspirat din stilul brâncovenesc, astfel încât să se scoată în evidență istoria locului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE