Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dezvoltarea Slatinei, prioritatea Consiliului Local
26.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 599

Ședința de Consiliu Local de astăzi a avut pe agenda de lucru peste 20 de proiecte de dezvoltare a Slatinei. S-au aprobat în unanimitate de voturi indicatorii tehnico-economici pentru lucrările de asfaltare a opt străzi din oraș, dar și pentru crearea de noi parcări.


Primăria Municipiului Slatina va da startul unor noi lucrări de asfaltare. Indicatorii tehnico-economici pentru încă opt proiecte de dezvoltare a infrastructurii orașului au fost aprobați astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local. Este vorba de străzi care, fie sunt la nivel de beton sau balast, fie la nivel de asfalt degradat. Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei, arterele care vor intra într-un amplu proces de reabilitare sunt:
- strada Vederii
- strada Văilor – zona betonată
- Aleea Lalelelor – etapa a II – a
- Strada Crișan – zona betonată
- Strada Salcâmului
- Strada Vulturului
- zona străzii Dorobanți
- Strada General Aurel Aldea
Un alt proiect aflat pe agenda de lucru a Primăriei Slatina face referire la crearea unei noi zone destinate parcării autoturismelor. Slătinenii din cartierul Progresul vor avea, în curând, o nouă parcare, în zona străzii Zmeurei. Potrivit proiectului de Hotărâre Locală:
„Noua parcare va avea o suprafață de aproximativ 3000 mp și o capacitate de 98 de locuri, din care 2 vor fi destinate persoanelor cu handicap locomotor.”
Vești bune vin și pentru locuitorii cartierului Eugen Ionescu. Astăzi a fost votat proiectul de evaluare a terenurilor ce urmează a fi expropriate în vederea construirii unei noi parcări supraetajate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE