Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Se aprinde iluminatul festiv
26.11.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2866

Luminițele de sărbători care vor împodobi Slatina iarna aceasta se vor aprinde vineri, 27 noiembrie. Orașul va îmbrăca haine festive, iar atmosfera de poveste va fi creată cu ajutorul a mii de beculețe colorate, ghirlande luminoase și ornamente de Crăciun.


Chiar dacă sărbătorile de iarnă nu mai pot fi petrecute anul acesta în mod tradițional, cu orășel pentru copii, târg de Crăciun și concerte în aer liber, municipalitatea va îmbrăca Slatina în haine festive, strălucitoare și colorate.

„Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.
Punerea în funcțiune a instalațiilor luminoase va fi făcută, însă, fără fast, motivat de restricțiile impuse de pandemie.
Slătinenii care au ales să își petreacă acasă minivacanța de 1 Decembrie, vor avea parte de un adevărat spectacol de culoare și lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare.
Unul din punctele de atracție va fi, și în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât și cei mari se vor bucura, începând din acest week-end prelungit, de o atmosferă de basm, specifică acestei frumoase perioade a anului.
Din această feerie a iernii vor lipsi, fără voia noastră, dat fiind că actualele reguli sanitare și de distanțare socială o impun, manifestările tradiționale pe care municipalitatea le organiza: evenimentele de Moș Nicolae, desaga lui Moș Crăciun, Revelionul în aer liber”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE