Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Încă opt străzi pe lista de asfaltare
24.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 202

Primăria Municipiului Slatina are în plan asfaltarea a încă opt străzi din oraș și amenajarea mai multor parcări. Proiectul de hotărâre va fi votat vineri în ședința de Consiliu Local, iar dacă va primi aviz favorabil din partea consilierilor, noile lucrări vor intra oficial în linie dreaptă.


Primăria Municipiului Slatina va da startul unor noi lucrări de asfaltare. Potrivit unui proiect de hotărâre, opt străzi vor intra într-un amplu proces de asfaltare și de modernizare cu bani din bugetul local. Primarul Slatinei, Emil Moț, a anunțat pe pagina sa de socializare cele două noi proiecte pe care le va supune dezbaterii în Consiliul Local.
„Proiectul vizează aprobarea documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico - economici pentru investițiile de reabilitare a carosabilului și trotuarelor pe străzile Vederii, Văilor -zona betonată, Aleea Lalelelor- etapa a II-a, Crișan - zona betonată, Salcâmului, Vulturului, zona străzii Dorobanți și strada G-ral Aurel Aldea.”

Cel de-al doilea proiect face referirea la crearea unei noi zone destinate parcării autoturismelor. Slătinenii din cartierul Progresul, din zona străzii Zmeurei, vor avea, în curând, o nouă parcare.
„Noua parcare va avea o suprafață de aproximativ 3000 mp și o capacitate de 98 de locuri, din care 2 vor fi destinate persoanelor cu handicap locomotor.”
Cele două proiecte vor fi supuse dezbaterii în cadrul ședinței de Consiliu Local de vineri, 27 noiembrie. Dacă cele două inițiative vor primi aviz favorabil din partea consilierilor locali, noile lucrări de dezvoltare a infrastructurii vor intra oficial în linie dreaptă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE