Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Încă se depun cereri pentru ajutorul de încălzire
23.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 183

Persoanele care nu au apucat să își depună cererea pentru ajutorul de încălzire acordat de Primăria Slatina, o pot face începând de astăzi. Până în acest moment, la sediul Direcției de Asistență Socială Slatina s-au înregistrat peste 100 de solicitări. Campania de depunere a dosarelor va continua până în data de 20 martie 2021.


Vineri s-a încheiat cea de-a doua campanie de depunere a dosarelor pentru acordarea ajutorului de încălzire pe luna noiembrie. Au fost înregistrate peste 100 de solicitări, însă nu toate au primit avizul favorabil din partea Direcției de Asistență Socială Slatina.
Potrivit datelor oferite de Direcția de Asistență Socială Slatina, cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru încălzirea cu electricitate sau cu gaze naturale.
Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul de beneficiari este în ușoară scădere.
Persoanele care nu au reușit până în acest moment să depună dosarele pentru acordarea ajutorului de încălzire, se pot prezenta în continuare la sediul Direcției de Asistență Socială Slatina, începând cu data de 23 noiembrie.
Campania de depunere a dosarelor pentru ajutorul de încălzire va continua până în data de 20 martie 2021, atunci când, teoretic, sezonul rece se va încheia. Toate cererile care vor fi depuse după această dată, vor fi automat respinse.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE