Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Se asfaltează în cartierul Sărăcești
19.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 886

Primăria Slatina a început recent încă patru lucrări de asfaltare de noi străzi. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că vor să intervină în noile cartiere de case, acolo unde drumurile sunt neasfaltate. Pe Strada Stejarului din cartierul Sărăcești echipele de muncitori lucrează la foc continuu, astfel încât totul să se încheie până la sfârșitul acestui an.


În ultimii ani, numărul de case construite în Slatina a crescut simțitor, iar în zonele unde în trecut era doar câmp deschis, au apărut acum adevărate cartiere rezidențiale. Pentru a veni în sprijinul celor care locuiesc aici, Primăria Slatina a decis că este nevoie să investească în infrastructură, astfel încât să le ofere cele mai bune condiții de trai. Lucrările mult așteptate din cartierul Sărăcești au început. Pământul existent a fost nivelat și tasat, iar în aceste zile se toarnă ultimul strat de nisip.
Potrivit reprezentanților Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, pe lângă turnarea unui covor de asfalt, aici se vor instala și mai multe rigole și guri de scurgere, astfel încât eventualele cantități de ape pluviale să nu mai inunde zona. Toate aceste lucrări de asfaltare fac parte din planul de dezvoltare a infrastructurii locale demarat de Primăria Slatina. Obiectivul principal este acela de modernizare a întregii rețele de străzi a municipiului, astfel încât, toți slătinenii, indiferent de cartierul în care locuiesc, să circule în cele mai bune condiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE