Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Bilanțul asfaltărilor din 2020
17.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 539

Pandemia de coronavirus nu a afectat planurile de modernizare a infrastructurii la Slatina. Peste 30 de obiective ale Primăriei au fost atinse în acest an, urmând ca din 2021 să înceapă și celelalte lucrările promise. Reprezentanții DASIP Slatina au anunțat că în această perioadă sunt în desfășurare acțiuni de plombare și de reparare a covorului asfaltic în zonele în care au fost necesare astfel de intervenții.


Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina au făcut astăzi un bilanț al lucrărilor din acest an. Potrivit datelor oferite, peste 30 de obiective de asfaltare și de reabilitare a străzilor din oraș au fost terminate, iar până la sfârșitul anului se vor mai adăuga încă patru.
Și în ceea ce privește marcajele rutiere, cifrele sunt bune. Zeci de kilometri de carosabil beneficiază, în acest moment, de vopsea nouă și de calitate, care să ofere o mai bună vizibilitate participanților la trafic.
Până la sfârșitul acestui an, angajații direcției vor efectua mai multe acțiuni de plombare și de reparare a covoarelor asfaltice afectate din oraș. Odată cu începerea noului an calendaristic, se va da startul lucrărilor pentru celelalte obiective prinse în acordul-cadru al Primăriei Municipiului Slatina.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE