Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Indicatoare de orientare moderne
16.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2227

Se montează indicatoare de orientare moderne la Slatina. Acestea vor fi amplasate în special pe străzile de la marginea orașului, dar și în centru, pentru o mai bună orientare a șoferilor care tranzitează municipiul. Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu de modernizare a Slatinei.


Indicatoare rutiere de orientare foarte vizibile și de mare ajutor șoferilor care tranzitează municipiul Slatina. Autoritățile locale au demarat o acțiune de montare a acestora, în special pe străzile intens circulate. Un astfel de indicator a fost amplasat și pe strada Oituz, în apropiere de intersecția cu strada Pitești.
În paralel cu montarea indicatoarelor încep și lucrări de toaletare a copacilor în zonele respective, pentru o cât mai bună vizibilitate a acestora. Ca și lucrările de asfaltare, și montarea indicatoarelor de orientare face parte dintr-un amplu program de modernizare a orașului și decongestionare a traficului rutier la Slatina.
Lucrările de montare a noilor indicatoare rutiere vor continua. Dacă acestea nu se vor finaliza până la încheierea lunii decembrie, ele vor avea loc și anul următor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE