Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultima săptămână pentru tichetele sociale
19.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 269

Vineri este ultima zi de depunere a cererilor privind acordarea tichetelor sociale. Până în prezent, peste 2.000 de persoane au solicitat acest ajutor, pentru sărbătorile de iarnă. Beneficiarii vor primi câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei, cu ajutorul cărora își pot cumpăra produse alimentare, de curățenie, medicamente și haine.


Slătinenii care nu au solicitat încă tichetele sociale pentru Crăciun mai au la dispoziție doar o săptămână să își depună documentele. Până în prezent, peste 2.000 de persoane din rândul pensionarilor cu venituri mici și al persoanelor cu handicap grav sau accentuat au solicitat tichetele. Numărul lor este mai mic față de seriile precedente. Asta și pentru că în urma majorării pensiilor, numărul de beneficiari s-a diminuat.
Pentru a beneficia de aceste tichete sociale, procedura este una simplă. Slătinenii trebuie să completeze o cerere tip, luată de la ghișeele punctelor de primire și depunere și să anexeze o copie după buletin și un document care să justifice încadrarea în grupul țintă al instituției.
Fiecare persoană care va solicita și care se va încadra în grupul țintă al Primăriei Slatina, va primi câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei. Acestea vor putea fi folosite de slătineni pentru a-și achiziționa alimente, produse de curățenie, de igienă și chiar medicamente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE