Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plata taxelor locale, pe ultima sută de metri
19.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 207

Procentul încasărilor de taxe și impozite la bugetul local este de aproape 79%, însă este în continuare mai mic decât cel din aceeași perioadă a anului trecut. Îmbucurător este însă faptul că slătinenii s-au împrietenit cu tehnologia, astfel că, numărul celor care au ales să folosească metodele de plată online, a crescut. Reprezentanții Direcției Economice Slatina au anunțat că după data de 25 octombrie se va trece la sancționarea rău-platnicilor.


25 octombrie este ultima zi în care persoanele fizice și juridice își pot achita impozitele pe clădiri, terenuri și autoturisme. Până la această dată, aproximativ 79% din numărul total de contribuabili și-au plătit dările locale. Un procent mai mic față de aceeași perioadă a anului trecut, însă reprezentanții Direcției Economice Slatina pun această situației pe seama pandemiei de coronavirus.
Sunt, totuși, și părți pozitive ale acestei pandemii. Teama de contractare a virusului chinezesc i-a îndemnat pe mulți slătineni să folosească metodele de plată la distanță, astfel că, numărul celor care și-au achitat dările locale online a crescut cu aproximativ 60% față de anul trecut.
Potrivit directorului general adjunct al Direcției Economice Slatina, Răzvan Mihai, slătinenii care nu își vor achita taxele și impozitele locale până la data de 25 octombrie vor fi penalizați.
Slătinenii care vor să își achite taxele și impozitele locale trebuie să știe că o pot face atât la ghișeele Direcției Economice, cât și online, prin intermediul site-ului ghiseul.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE