Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina: Locuințe pentru medicii navetiști
13.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2112

20 de locuințe destinate medicilor navetiști vor fi preluate de aceștia în aproximativ o lună. Primăria municiului Slatina a preluat, ieri, noile aparatamente de la Agenția Națională pentru Locuințe, iar în perioada următoare va preda cheile cadrelor medicale ce fac naveta la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a trata pacienți.


Încă un proiect al Primăriei municipiului Slatina este finalizat cu succes. Blocul de locuințe pentru medicii navetiști este gata, iar în perioada următoare, autoritățile locale vor preda apartamentele, medicilor care le-au solicitat.
Ieri, Agenția Națională pentru Locuințe a predat, oficial, Primăriei Slatina primele 20 de locuințe destinate medicilor.
Zeci de medici de la Spitalul din Slatina fac zilnic naveta. Majoritatea vin de la Craiova, iar în unele cazuri sunt chiar cupluri care vin, în fiecare zi, la Slatina, pentru a trata pacienți. Vestea că în curând vor putea să beneficieze de locuințe de serviciu îi bucură pe medicii navetiști. Aceștia i-au mulțumit Primăriei Slatina că le oferă o casă chiar în orașul în care muncesc.
Proiectul ,,Locuințe pentru medici” a demarat în urmă cu trei ani. El a fost inițiat pentru a veni în sprijinul tinerilor specialiști din sănătate, care aveau probleme cu naveta, în special pe timp de iarnă.
Numărul cererilor pentru locuințe venite din partea medicilor este însă mai mare. Autoritățile locale vor să mai construiască astfel de locuințe de serviciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE