Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se anvelopează școala din Pleșoiu
08.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 613

Educația este prioritară pentru autoritățile locale din Pleșoiu. De aceea, unitățile școlare de aici au beneficiat de investiții importante pentru ca elevii să studieze în cele mai bune condiții. Anveloparea clădirii este singurul lucru care mai trebuie realizat și se află pe masa de lucru a edilului.


O educație de calitate se face în condiții bune. După acest principiu se ghidează edilul Valeriu Măndescu din Pleșoiu. După ce a introdus centrală termică în școala, în viitorul apropiat, întreaga clădire va fi anvelopată complet. O investiție suportată integral din bugetul local.
Autoritățile locale s-au implicat de fiecare dată, pentru ca activitatea educațională din Pleșoiu să se desfășoare în cele mai sigure și bune condiții, spune Simona Pungă, directorul unității de învățământ.
La Școala Gimnazială Pleșoiu studiază 181 de copii, din care 55 sunt preșcolari.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024