Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vin cu drag la cabinetul stomatologic
06.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 573

Cabinetele stomatologice școlare din municipiul Slatina sunt în continuă modernizare. În ultimii ani, acestea au primit aparatură medicală nouă, iar dotările vor continua și anul acesta. Popularitatea lor în rândul elevilor este destul de mare. Mulți dintre ei vin cu drag la cabinet pentru a-și rezolva problemele dentare sau doar pentru a pune întrebări.


Cabinetele stomatologice școlare au început să fie foarte populare în rândul elevilor. De aceea, încă din 2016, Primăria Slatina a început să achiziționeze aparatură medicală nouă, pentru a o înlocui pe cea veche și nesigură pentru sănătatea copiilor. Astfel, din cele cinci cabinete medicale școlare, aproape toate au primit unituri dentare performante, pentru consultațiile și rezolvarea problemelor stomatologice la elevi. Potrivit directorului Direcției de Asistență Socială Slatina, Nora Popescu, investițiile în cabinetele școlare vor continua.
În școlile în care aceste cabinete există, personalul are grijă ca toți copiii să beneficieze de cele mai bune și sigure condiții. Aceștia fac constant activități de igienă orală la clase, astfel încât, cei mici să fie cât mai informați.
Am stat astăzi de vorbă cu mai mulți copii, care, spun ei, vin cu drag și fără teamă la cabinet pentru a-și scoate dințișorii de lapte sau pentru a scăpa de carii.
În fiecare an, la cabinetele stomatologice din cele cinci unități de învățământ din Slatina, trec pragul peste 2.000 de elevi de toate vârstele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE