Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stații de încărcare electrice la Slatina
22.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 642

Viitorul aparține mașinilor electrice, iar pentru a deține astfel de autoturisme este nevoie de stații de încărcare. În acest sens, Primăria Slatina a implementat un proiect pe fonduri europene prin care vor fi montate cinci astfel de sisteme de alimentare. Slătinenii sunt încântați de această inițiativă, iar pe viitor iau în calcul achiziționarea unor mașini prietenoase cu mediul.


Este o certitudine! Slatina va avea stații de încărcare electrice. Și asta pentru că municipalitatea a obținut finanțare europeană pentru instalarea unor astfel de sisteme. „e-Încărcare”, un proiect semnat de autoritățile locale, va fi implementat în curând în orașul nostru, a anunțat primarul Emil Moț, în emisiunea „Ediție specială” de la Olt Tv.
De la un an la altul, tot mai mulți slătineni preferă să-și achiziționeze mașini electrice.
Domnul Cristian este posesorul a două mașini electrice. Slătineanul spune că avantajele unui astfel de autoturism sunt multiple.
Mulți șoferi slătineni spun că intenționează ca în viitor să își schimbe actuala mașină, cu una electrică, odată cu implementarea acestui proiect.
Pe lângă accesarea fondurilor europene pentru proiectul e-Încărcare, Primăria Slatina a mai depus un proiect la Administrarea Fondului de Mediu, pentru încă 5 stații de încărcare electrice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE