Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Investiții majore în educație
20.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 278

Investițiile în domeniul educației reprezintă garanția unui viitor prosper al orașului. În ultimii ani, Primăria Slatina a alocat constant bani din bugetul local pentru a finanța proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a școlilor. În 2020, învățământul a fost una dintre cele mai importante ramuri ale agendei de lucru a primarului Emil Moț, astfel încât, toate unitățile de învățământ din oraș au beneficiat de sume importante de bani.


 Îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii în educație reprezintă o prioritate pentru administrația municipiului Slatina.
Și anul acesta școlile și grădinițele din oraș au beneficiat de sume importante de bani pentru reparații interioare și exterioare, dotări cu mobilier și echipament modern și pentru extindere de spații.
Rând pe rând, toate aceste proiecte au devenit realitate. Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” are acum un acoperiș nou, iar la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, copiii vor avea pentru prima data o sală de sport modernă, dar și un teren de fotbal.
Toate aceste investiții sunt asigurate în fiecare an de Primăria Slatina, din bugetul local, pentru școlile și grădinițele din oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE