Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Sistem modern de colectare a deșeurilor
16.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1113

Unul dintre cele mai moderne sisteme de colectare a deșeurilor din țară este la Slatina. Vechile pubele de gunoi au fost rând pe rând înlocuite în majoritatea cartierelor din oraș. Primăria Municipiului Slatina are în plan achiziționarea a încă 37 de containere îngropate pentru zonele în care nu există acest sistem.


Un oraș modern este și un oraș curat. De aceea, Primăria Municipiului Slatina a decis să modernizeze sistemul de colectare a deșeurilor și să instaleze în fiecare cartier mai multe containere îngropate. Slătinenii se arată extrem de mulțumiți, deoarece, spun ei, noul sistem de colectare a schimbat imaginea de ansamblu a orașului și a rezolvat problemele legate de mirosul neplăcut.
Ieri, în cadrul emisiunii „De la stânga la dreapta” de la Olt Tv, viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu a declarat că municipalitatea are în plan amplasarea mai multor containere îngropate în toate zonele orașului.
Slatina este primul oraș din Europa de Est care a adoptat un sistem modern de colectare a deșeurilor prin introducerea așa-numitului sistem „EASY”. Reorganizarea sistemului de colectare a deșeurilor în municipiul Slatina a reprezentat soluția ideală pentru protejarea mediului, dar și de reducere substanțială a cheltuielilor pentru salubrizare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE