Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu autobuzul, la școală
15.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 168

Siguranța elevilor în această perioadă pandemică este prioritatea zero a Primăriei Slatina. De aceea, societatea de transport public a pus la dispoziția copiilor mai multe curse speciale care să îi ducă de acasă, la școală și înapoi. La inițiativa primarului Emil Moț, și în acest an, elevii vor beneficia de gratuitate pentru transportul public.


Siguranța elevilor în această perioadă pandemică este un aspect extrem de important pentru Primăria Slatina. De aceea, societatea de transport public a pus la dispoziția copiilor mai multe curse speciale care să îi ducă de acasă, la școală și înapoi, în cele mai bune condiții.
Chiar dacă este pentru prima oară când circulă cu autobuzul sau chiar dacă fac asta în fiecare zi, atât copiii, cât și părinții spun că inițiativa este una lăudabilă.
Înainte de începerea oficială a școlii, primarul Slatinei, Emil Moț, a anunțat faptul că tradiția se păstrează și în acest an. Astfel, elevii slătineni care aleg să circule cu autobuzul vor beneficia în continuare de gratuitate.

Ruta cursei speciale pentru elevi va avea plecarea din gară și se va opri în partea de jos a orașului, la Catedrală, în intervalele orare 6:00 – 8:00, respectiv 14:00 – 15:30.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020