Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Primul meu ghiozdan”, zâmbete pe chipul preșcolarilor
14.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 165

Prima zi de școală a fost plină de emoții, dar și de surprize, pentru elevii slătineni de clasă pregătitoare. Fiecare preșcolar a găsit pe bancă câte un ghiozdan complet echipat. Cadoul a fost oferit, ca în fiecare an, de Primăria Municipiului Slatina.


Este pentru prima dată când au pășit într-o clasă de școală și s-au așezat într-o bancă. Cu emoții, dar și nerăbdători să-și cunoască învățătoarea și colegii. Sunt cei mai mici școlari slătineni care au început o nouă etapă importantă în viața lor. Pentru a le aduce zâmbetul pe chip și a le mai risipi din emoții, Primăria Slatina a continuat proiectul „Primul meu ghiozdan”. Vineri, edilul Emil Moț a verificat personal, dacă toate unitățile de învățământ din Slatina au intrat în posesia ghiozdanelor.
Ghiozdanul colorat a fost pe placul tuturor, atât al copiilor, cât și al părinților.
Anul acesta, 700 de copii sunt beneficiarii acestui proiect de suflet, demarat de primarul Emil Moț, în urmă cu patru ani.
90.000 lei a alocat anul acesta Primăria Slatina pentru finanțarea programului „Primul meu ghiozdan“.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020