Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul Slatinei: „Colegiul Minulescu, exemplu de bune practici”
11.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1958

O altă unitate de învățământ aflată pe agenda de lucru de astăzi a primarului Emil Moț a fost Colegiul Național „Ion Minulescu”. S-au verificat, pe rând, noile corpuri, sălile de clasă, grupurile sanitare, magaziile, dar și internatul școlii. Plăcut surprins de modul în care conducerea unității a gestionat toată această situație, edilul Slatinei a declarat faptul că „Minulescu” poate fi un exemplu de bune practici.


Primăria Slatina a făcut în această perioadă eforturi uriașe pentru ca elevii să înceapă noul an școlar în cele mai bune și sigure condiții. Una dintre unitățile de învățământ în care s-a investit masiv este Colegiul Național „Ion Minulescu”, iar primarul Slatinei, Emil Moț, a vrut să vadă modul în care conducerea școlii s-a pregătit pentru a-i întâmpina pe copii. Vizita a început cu noul corp reabilitat, acolo unde s-au verificat toate holurile și sălile de clasă.
Primarul Slatinei, Emil Moț, a vrut să vadă și dacă normele impuse de autoritățile centrale referitoare la distanța dintre elevi se aplică.
Au urmat apoi, grupurile sanitare. S-a verificat dacă aici există dispensere cu dezinfectant și dacă fiecare toaletă este curată și igienizată.
Peste 1.800 de elevi are în acest moment Colegiul Național „Ion Minulescu”. Mulți dintre ei provin din mediul rural. De aceea, s-au făcut toate eforturile pentru ca internatul să fie deschis, iar copiii să aibă opțiunea de a locui aici.

Un alt aspect extrem de important în contextul epidemiologic actual este aprovizionarea cu măști și materiale dezinfectante. Primăria Municipiului Slatina a alocat sume importante de bani pentru toate unitățile de învățământ din oraș, iar edilul Emil Moț a vrut să verifice modul în care școala a gestionat aceste fonduri.

Luni vor începe emoțiile unui nou an școlar. Fie că vorbim de elevi, de cadre didactice sau de părinți, cu toții vor fi nevoiți să se adapteze schimbării și noilor reguli, astfel încât să se reducă riscul de îmbolnăvire cu virusul care a dat peste cap întreaga lume.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE