Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina: Transport gratuit pentru elevi
11.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1131

Elevii vor avea o cursă specială, care să îi ducă de acasă la școală și înapoi. Acesta este cea mai recentă veste venită din partea primarului Emil Moț. Autobuzele sunt igienizate și echipate cu materiale dezinfectante.


Siguranța elevilor în această perioadă pandemică este prioritatea zero a Primăriei Slatina. De aceea, societatea de transport public a pus la dispoziția copiilor mai multe curse speciale care să îi ducă de acasă la școală și înapoi.
Pentru ca elevii să aibă parte de cele mai sigure condiții de transport, primarul Emil Moț a verificat personal dacă fiecare autobuz este curat și echipat cu materiale dezinfectante.
Ruta cursei speciale pentru elevi va avea plecarea din gară și se va opri în partea de jos a orașului, la Catedrală. În intervalele orare 6:00 – 8:00, respectiv 14:00 – 15:30, autobuzele destinate transportului de copii vor opri în următoarele stații:

STAȚIILE DE STAȚIONARE ALE CURSEI SPECIALE PENTRU ELEVI

Plecare: Gară – Artileriei – Steaua – Metalurgic – Fabra – LPS – Helios – Parc Hotel – Catedrală

Retur: Catedrală – Spital – ACR – Romtelecom – Vâlcea – Metalurgic – Steaua – Gară

În Slatina, aproximativ 1.400 de elevi preferă să meargă la școală cu autobuzul. Pentru ei, transportul public este gratuit, Primăria Slatina suportând valoarea fiecărui abonament în parte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020