Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Primul meu ghiozdan”, bucuria celor mai mici școlari
11.09.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 232

Pentru cei mai mici elevi ai Slatinei prima zi din viața de școlar va fi una specială, de care își vor aminti cu drag peste ani. Copiii vor găsi pe bănci un ghiozdan colorat, ce conține rechizitele de care au nevoie în clasa pregătitoare.


„Primul meu ghiozdan”, unul dintre proiectele de suflet ale edilului, a fost pus în practică și anul acesta. Astfel 700 de copii slătineni care încep clasa pregătitoare vor avea pe bănci un ghiozdan complet echipat. Primarul Slatinei a verificat personal dacă fiecare școală din oraș este pregătită să își primească cei mai mici elevi, așa cum merită.
Astfel, primarul Slatinei, Emil Moț, a găsit cel mai frumos mod de a le ura „bun venit” piticilor care trec pentru prima oară pragul școlii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020