Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strada Drăgănești, nodul Slatinei cu Drumul Expres
10.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2267

Lucrările de supralărgire a străzii Drăgănești, cea care asigură ieșirea din Slatina către Brebeni, s-au încheiat în luna iulie, cu mult înainte de termenul stabilit în contract. De atunci, toți șoferii se bucură de o porțiune de peste 1 km cu patru benzi asfaltate. Potrivit primarului municipiului Slatina, Emil Moț, drumul va fi conectat cu Drumul Expres aflat în lucru, devenind cel mai important nod rutier al orașului.


Traficul intens din zonele de la marginea orașului este un semn că platforma industrială a Slatinei este în continuă dezvoltare, iar pentru investitori, infrastructura reprezintă unul din principalele puncte de atracție. Lucrările de supralărgire a străzii Drăgănești s-au încheiat în luna iulie, cu mult înainte de termenul stabilit în contract, iar acum, șoferii se bucură de 4 benzi moderne și asfaltate până la limita cu noul Drum Express.

Coborârea de pe Drumului Expres, așa cum era prevăzut inițial, era proiectată în zona comunei Valea Mare. Acest lucru nu făcea altceva decât să supraaglomereze arterele de tranzit ale municipiului Slatina, respectiv străzile Artileriei, Cireașov și Pitești. Eforturile primarului Emil Moț de a aduce nodul de legătură al drumului de mare viteză la Slatina s-au finalizat cu succes.
Supralărgirea străzii Drăgănești, lucrare finanțată de Primăria Slatina, este un proiect important de infrastructură, care a avut drept scop fluidizarea traficului. Acum, conducătorii auto care traversează această zonă se declară mulțumiți atât de calitatea lucrării, dar și pentru că nu mai pierd mult timp în trafic, mai ales la orele de vârf.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020